Over ES

ES Vastgoedonderhoud is een schilders- en onderhoudsbedrijf die op zowel de zakelijke als de particuliere markt actief is. Wij zijn gespecialiseerd in strakke en kundige afwerking voor zowel bestaand als nieuw werk. 

Omdat een object, zoals een woning, VvE, kantoor, ect., het nodige onderhoud vraagt, zullen wij aan de hand van  grondige inspectie een advies geven en deze eventueel aanvullen met klantspecifieke wensen. 

Inspirerend

Een prettige werk- of woonomgeving inspireert. Het stimuleert uw creativiteit en zorgt dat u zich prettig voelt in de ruimte.

ES Vastgoedonderhoud kan u daarom ook van kleuradviezen voorzien, zodat uw meubels, kunst en overige inrichting nog meer in de ruimte tot zijn recht komen.

Het is ons doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dus of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoor of een woonhuis, wanneer zowel de buiten- als de binnenzijde tot in de puntjes verzorgt zijn heeft u daar het meeste genot van. 

Onze diensten?

  • schilderwerk
  • houtrotbehandeling
  • wandbekleding
  • (kleur) advies
  • bouwbegeleiding

ES Vastgoedonderhoud werkt met de beste professionals om het pand waarin u werkt, woont en leeft de finishing touch te geven die het verdient.  Van aannemers tot timmerlieden, tegelzetters tot stukadoors en ervaren verf- en vloerspecialisten.

Bent u benieuwd wat ES Vastgoedonderhoud voor u kan betekenen? Neem dan even contact met ons op.