Over ons

Na jarenlang hier en daar helpen met schilderklusjes en een carrière binnen de marketing werd het tijd om het over een andere boeg te gooien: het ondernemerschap. Het actieve leven lonkte. Bezig zijn met een mooi pand, de verantwoordelijkheid over een eigen zaak. Een klussenbedrijf was geboren.

Volwaardig expert

De jaren vorderden terwijl een simpele opdracht zich al snel ontwikkelde tot een complete onderhoudsklus. In een korte tijd werd het klussenbedrijf een volwaardige expert op het gebied van vastgoedonderhoud. Daarom werd het tijd voor de volgende stap: ES Vastgoedonderhoud. Uw ervaren onderhoudsspecialist die met u meedenkt.

Een prettige werk- en/of woonomgeving inspireert. Het stimuleert uw creativiteit en zorgt dat u zich prettig voelt in de ruimte. Of het nu om een bedrijfspand gaat of een woonhuis, wanneer zowel de buitenkant als de binnenkant tot in de puntjes onderhouden is, zullen meubels, kunst en overige inrichting veel beter tot hun recht komen. Exterieur en interieur werken zo samen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  • schilderwerk
  • houtrotbehandeling
  • wandbekleding
  • concreet advies
  • bouwbegeleiding

Finishing Touch

ES Vastgoedonderhoud werkt samen met de beste professionals om het pand waarin u werkt, woont en leeft de finishing touch te geven die het verdient. Van aannemers tot timmerlieden, tegelzetters tot stukadoors en ervaren verf- en vloerspecialisten.

Bent u benieuwd wat ES Vastgoedonderhoud voor u kan betekenen? Neem dan even contact met ons op.