Onze projecten

Coengebouw in Amsterdam

In het Coengebouw hebben twee etages een totale metamorfose ondergaan. Ze hebben een moderne industriële look gekregen. ES Vastgoedonderhoud heeft tijdens dit project de schilderwerkzaamheden voor zijn rekening genomen.

DPA-gebouw in Amsterdam

De gouden metalen entree-luifel van het DPA-gebouw bij Amsterdam-Sloterdijk was toe aan een nieuwe gouden laag. Hiervoor moest eerst het roest worden behandeld voordat deze geschilderd kon worden. Daarnaast heeft ES Vastgoedonderhoud ook de vier rode palen voorzien van een nieuwe rode verf laag.

Breedweer in Purmerend

Op de Breedweer werden van een kantoor drie appartementen op de eerste en tweede etage gerealiseerd. Voor alle appartementen en het trappenhuis heeft ES Vastgoedonderhoud de kozijnen, deuren, trappen en spanten geschilderd. Tevens is al het houtwerk en de betonnen sierrand aan de buitenzijde grondig aangepakt en opnieuw geschilderd.

Basisschool “de Weidevogel”in Ransdorp

De oude schuur van basisschool “De Weidevogels” in Ransdorp had nodig weer een nieuwe verflaag nodig, waardoor het weer jaren er tegenaan kan.

Buurtcentrum “Dijk 270” in Amsterdam

Alle houten delen van de voorgevel van het buurtcentrum zijn een aantal jaren geleden vervangen. Ter onderhoud zijn deze opnieuw geschilderd.

VVE Parnassusweg in Amsterdam

Het pand van de VVE Parnassusweg in Amsterdam was toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden bestonden uit een groot aantal klussen; van het vervangen van het dak, het schilderwerk tot de reparatie van de gevel. ES Vastgoedonderhoud heeft voor dit project het gehele schilderwerk voor zijn rekening genomen.

VvE Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Voor deze vereniging van eigenaren heeft ES Vastgoedonderhoud groot onderhoud gerealiseerd. Al het houtwerk van deze woningen zijn voorzien van een nieuwe verflaag.Tevens is de vloer van de bergingsruimtes voorzien van een slijtvaste vloercoating, met een mooi strak eindresultaat.